Catering

Catering is ons vak, voor grote en kleine partijen

U kunt de organisatie met een gerust hart uit handen geven. Daarbij bepaalt u zelf, hoeveel werk u wilt uitbesteden. U kunt ons uiteraard inschakelen voor de culinaire invulling, maar wij kunnen ook de gehele organisatie op ons nemen. Wij kunnen bijvoorbeeld zorgen voor tenten op iedere door u gewenste locatie, maar ook voor entertainment, muziek, meubilair, aankleding en de technische voorzieningen. Zo kunnen wij voor u elke sfeer creëren die u wenst.

Een goede cateraar is onzichtbaar aanwezig. Wij zorgen dat uw feest klopt en zijn, weliswaar onopvallend, toch van de partij.

Van A tot Z

Peter komt bij u langs en bespreekt samen met u uw wensen. Indien gewenst nemen wij de organisatie van A tot Z van u over;
De opbouw, de inrichting, de culinaire verzorging, het entertainment en uiteraard na afloop het afbreken, opruimen en zelfs schoonmaken. Denk hierbij aan:

Bedrijfscatering:

Binnen uw bedrijf verzorgen wij graag uw lunches, vergaderingen, recepties, presentaties of andere gelegenheden.

Daarnaast verzorgen we ook:

Catering bij u thuis:

Graag ondersteunen wij uw feest met koude hapjes, tapas, diverse salades, verschillende soorten buffetten of barbecues.

Aardbeien
chocoladefondue

Kwaliteit 

Wij zeggen niet alleen dat we kwaliteit leveren, wij laten het zien en proeven. Kwaliteit zit in kleine dingen, de welbekende puntjes op de i. Het geserveerde eten, de te gebruiken materialen, de kleding van het personeel, alles is tot in detail verzorgd. En ook tijdens het feest blijven wij alert en sturen bij daar waar nodig.

Onze kernwaarden:

– Oog voor presentatie

– Een grote passie voor ons vak

– Persoonlijk contact

– Werken volgens HACCP normen

De Kwaliteit van Peter’s Party Service is een optelsom van verse producten, verrassende ingrediënten en top service!

Een zakenlunch of personeelsfeest?

Bij de organisatie van uw zakelijke evenementen komt heel wat kijken. En uiteraard wilt u goed en professioneel voor de dag komen. Wij regelen alles voor u en u kunt zich focussen op uw dagelijkse werkzaamheden. En tijdens de bijeenkomst heeft u alle tijd voor uw relaties. Zoals het hoort zijn wij aanwezig, maar zult u ons niet opmerken. Zo geeft u een echt visitekaartje af!

Niets is meer ongedwongen dan uw eigen bedrijfslocatie om te toveren tot een feest locatie, van een buffet  tot een heerlijke lunch, wij regelen het voor u. Daarnaast zorgen wij voor passend meubilair, statafels en een gekoelde bar die uw locatie nog meer uitstraling geeft. Ook een themafeest of arrangement behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u bedienend personeel of een chef kok die eventueel à la minute heerlijke gerechten bereidt nodig? Geen probleem, u zegt het maar!

 

Partytent