donderdag 20 april: secretaressedag

Uw secretaresse is uw steun en toeverlaat. Daarom is secretaressedag de kans om uw waardering voor haar uit te spreken. Speciaal voor uw secretaresse(s) hebben wij de volgende mogelijkheden samengesteld:

Wij bezorgen bij u op kantoor op 20 april a.s. het volgende:

Een heerlijk verwen ontbijt met verse broodjes, een croissant , diverse soorten vleeswaren, kaas, zoetwaren, roerei met spek, fruitsalade, fruitsap en yoghurt. Dit eventueel aangevuld met een boeket bloemen of een heerlijke fles wijn. 

Prijs verwen ontbijt € 22,50 per persoon, prijs bloemen en wijn in overleg.

Een uitgebreide Lente lunch met lekkere belegde broodjes, een salade, soep en fruitsap. Dit eventueel aangevuld met een boeket bloemen of een heerlijke fles wijn. 

Prijs Lente lunch € 22,50 per persoon, prijs bloemen en wijn in overleg.

Een verrassende High Tea bestaande uit verschillende hartige hapjes en broodjes, gebak en zoete heerlijkheden. Én uiteraard thee met diverse smaken. Ook hier kunnen wij een boeket bloemen bij leveren of een heerlijke fles wijn.  

Prijs High tea € 25,00 per persoon, prijs bloemen en wijn in overleg.

Bovenstaande kostenbegroting is inclusief bezorging (regio Heerenveen) en volledige verzorging, tijden van levering in overleg.

Wilt u een van bovenstaande mogelijkheden reserveren? Dan kunt u een mail sturen naar info@www.peterspartyservice.nl of bellen met 0513-653486.