Eten en Drinken

Feestelijk eten en drinken maken u feest tot een ware smaakbeleving!

Peter’s Party Service heeft voor iedere gelegenheid de juiste culinaire invulling. Hiervoor mag u een heleboel van ons verwachten, bovenal veel creativiteit en kwaliteit. Dat geldt voor de belegde broodjes bij de lunch, de borrelhapjes, maar ook voor een 4-gangendiner.

Er zijn tal van mogelijkheden om uw gasten tijdens het feest culinair te verwennen: warme en koude buffetten, diners voor kleine en grote gezelschappen, barbecue, fingerfood en borrelhapjes. We kunnen hier alle mogelijkheden gaan opsommen, maar dat wordt een hele lange lijst. Liever bespreek ik samen met u uw wensen en vertalen wij deze in een op maat gemaakte menukaart. Eten en drinken en Peter’s Party Service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voor een offerte op maat kunt u hier contact opnemen of bellen met: 0513 653 486

Vlees_gerecht
Champagne

Een feestelijke champagne bij binnenkomst, een sprankelende cocktail, een lekker koud biertje of een goed glas wijn bij het eten maken de sfeer. Samen met u bekijken wij welke dranken geserveerd kunnen worden en wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze hiervan. Uw gasten zullen de smaak beleven!

Bij het woord “Barista” denkt u waarschijnlijk met name aan een meester in koffie? In Italië, waar het woord vandaan komt, betekent het echter meer dan dat. Een Barista bereidt en serveert alle warme dranken. In Amsterdam zijn de koffietentjes razend populair, van een heerlijke latte macchiato tot een lekkere cappuccino. En van jong tot oud, iedereen is er te vinden. Wij bieden deze unieke service op locatie aan. Voor meer informatie klik hier.

coffee-macchiato-2973