Het cadeau voor Vaderdag!

Zoekt u voor Vaderdag nog een cadeau? 

Nederland is een echt barbecueland. Een kwart van de Nederlanders noemt een ‘zomer zonder barbecue geen echte zomer’. Gemiddeld barbecueën Nederlanders – thuis of ergens anders – zes á zeven keer per jaar. Circa 15 procent barbecuet zelfs gedurende het hele jaar.

We laten ons daarbij amper leiden door het weer. De temperatuur doet er niet toe, als het maar droog is, zo lijkt het devies. Dat neemt niet weg dat bijna de helft van de Nederlanders nog vaker zou barbecueën als het vaker mooi weer zou zijn. Voor meer dan de helft is de achtertuin de meest favoriete barbecuestek.

Saté en hamburger favoriet

Gamba’s, gepofte aardappelen en groentespiesjes behoren tot de favorieten van veel Nederlanders, maar zij weten een gouwe ouwe als de satéspies, hamburger of speklap niet van de gril te verdrijven. Mannen eten gemiddeld 5,5 stukken vlees of vis van de barbecue, vrouwen zijn met 3,9 stukken per persoon wat bescheidener. Vrijwel alle respondenten zijn het erover eens dat een barbecue zonder stokbrood ondenkbaar is.

Vanwege Vaderdag zullen veel mensen het Vaderdag weekend naar de winkel hollen voor barbecueboodschappen. De rolverdeling tijdens het barbecueën is, zacht gezegd, klassiek te noemen. Vrouwen doen vaker de boodschappen of maken salades. Mannen houden zich liever bezig met het aansteken van de barbecue, het bakken en braden. Een op de drie heren krijgt een waar oergevoel van deze manier van tafelen en meer dan de helft vindt dat hij beter is in het grillen dan zij.

Het cadeau voor Vaderdag!

Zoekt u voor vaderdag nog een cadeau waar u zowel vader als moeder een groot plezier mee doet? Wij verzorgen barbecue catering op ieder adres.

Alles is geregeld, u mag zelfs de vaat laten staan! Vader krijgt het ultieme oergevoel en moeder kan ongestoord genieten van het samenzijn van familie en vrienden.

Bestel uw barbecue telefonisch of per mail.

Peter’s Party Service
T: 0513 653 486
Einfo@www.peterspartyservice.nl