Recensies

Het feest mocht ‘los’ zijn, niet te strak gepland en biologisch eten en drinken. Wij organiseerden een Walking dinner met pompoensoep, een frietkraam op locatie waar men een puntzak verse biologische friet kon halen, een mini Black Angus burger van de grill en een dessert van crème brûlée met ijs. De consumpties waren van o.a. Naturfrisk. Volledig op maat voor deze familie.

Beste Peter & team,

Heel erg bedankt voor de verzorging van ons feest. Tuurlijk, it’s the people who make the party’, maar jullie tillen het geheel naar een hoger niveau!

 Dank voor het meedenken in de plan-fase. De uitvoering was super. Een lekker ‘los’ feest, precies zoals we het wilden. We hebben inmiddels veel complimenten voor de catering gekregen. De soep werd geroemd, de burgers waren heerlijk, en inderdaad zeg, die saus bij de friet: erg lekker! De sapjes, het fris & de biertjes erg leuk. Wijn erg lekker (getuige ook de afname ;-)). 

 Pluim voor zowel de keukenmannen als de beide dames in de bediening. Vriendelijk, hulpvaardig en zeer adequaat. 

 Peter en team: dank jullie wel!

Wilt u samen met ons sparren over de organisatie van uw feest of andere evenement? Neem dan gerust contact met ons op en u zult de mogelijkheden van Peter’s Party Service ervaren.